2014. július 14., hétfő

A dolgok mai állása

Jaaaj, mostanában úgy elcsúsznak a dolgok, főleg a blog körül, sajnos. Annyi bejegyzést terveztem, aztán végül egyik sem született meg. Megpróbálom őket pótolni. Közben azért hímeztem is. Nem sokat, de egy keveset igen. Tervem is van egy regiment, de mikor nincs. :)
Kezdjük a sort egy nem saját alkotással. A nővérem még tavaly ilyenkor horgolt egy vékony takaró Szilinek a nyárra. Persze idő közben akkora lett a gyerek, hogy a takaró aló kilógott a lába. Így hozzá kellett horgolni. A mostani érdeklődésnek megfelelően lett dekorálva. :) Csak annyit még róla, hogy mikor meglátta a Szili teljesen bezsongott a sok kerék és autó láttán, hogy görcsösen le akarta szedni őket a takaróról :) Szegény nővérem kénytelen volt horgolni külön kerekeket és autó vázat, hogy a Szili kedvére rakosgathassa össze a különböző színű és formájú autókat. Közben persze rájöttünk, hogy ez tiszta jó játék. Lányoknak valami hasonlót lehetne csinálni egy babával és különböző ruhadarabokkal :) Node, nézzük a takarót. 


Amit nekem sikerült a napokban alkotni, az a Lickle Ted kontúrjának egy icike-picike töredéke. Azért megmutatom ezt is. Végül is nem kép, hanem vánkoshuzat lesz belőle. Azt hiszem.


A másik, hogy a fal se maradjon csupaszon, elkezdtem egy négy képből alló hímzést Szilinek. Nem egy nagy bonyolultság, de remélem tetszeni fog neki. A Verdák meséből választottam négy autót (mert ugye most az autók a minden).




A ház körül is vannak fejlemények, de ez majd egy külön bejegyzésben mutatom. Lassan tervezek valamit a kislánynak is, mert bizony lány ficánkol a pocakomban.